HS Werkt, partner in werk

Met bevlogenheid zetten wij nét een stap extra om mensen te helpen aan werk of aan medewerkers. De mens staat bij ons centraal. Elkaar persoonlijk kennen vinden wij belangrijk. Want mensen die gaan samenwerken, moeten bij elkaar passen. HS Werkt is familiair. Voel je welkom om zomaar even binnen te lopen: voor een persoonlijke kennismaking, met een vraag of om even bij te praten. De deur staat open, de drempel is laag. 

Wie zijn wij?

Wij, Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon, vormen samen het gezicht van HS Werkt. Gezamenlijk hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in werkgelegenheid: uitzendwerk, payrolling, detachering en zzp-bemiddeling. Wij werken in uiteenlopende functies, van intercedent tot (operationeel) directeur. Daardoor kennen wij de dagelijkse praktijk op arbeidsmarkt in Noordoost-Nederland als geen ander. Wij weten hoe de hazen lopen, waar wij goede krachten kunnen vinden en welke bedrijven en werkzoekenden bij elkaar passen. 

Waarom kiest u voor HS Werkt?

  • meer dan 50 jaar ervaring met werken aan werkgelegenheid
  • wij brengen mensen bij elkaar
  • persoonlijke betrokkenheid
  • bevlogenheid en drive
  • innovatief en doortastend

“De toekomst van werken aan werkgelegenheid ligt in het ontzorgen in personeelsdiensten. En dat is veel meer dan ‘plat’ uitzenden. Daarom onderscheiden wij ons in het bieden van een totale personeelsoplossing met een menselijk gezicht. Wij zijn de kennisbank en sparringpartner van elke mkb-ondernemer bij alles wat met personeel te maken heeft.”

-

Arien Huijssoon, eigenaar HS Werkt

“HS Werkt biedt dienstverlening met een sociaal gezicht. Voor werkzoekenden een club waar je graag bij wilt horen en met respect wordt behandeld: solide, familiair, laagdrempelig en benaderbaar. En voor werkgevers van klein tot groot zijn wij een gedegen gesprekspartner met korte lijnen en persoonlijke contacten. Alles wat wij doen is gericht op duurzame relaties.” 

-

Metske Kloppenburg, eigenaar HS Werkt

Onze locaties

Regio Oost -Midden Groningen
0598-760650

Regio Noord-Groningen

0596-760650

Regio Westerkwartier-De Marne
0594-760650

Regio Noord-Drenthe

0592-760650

Bel me terug