Techniek vacatures

Voor diverse opdrachtgevers vervullen wij techniek vacatures. Kom je net van school? Of werk je al jaren in de techniek en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig vacatures bij mooie bedrijven, van prima werkgevers die goede arbeidsvoorwaarden bieden. Hierbij gaat het veelal om langdurige dienstverbanden met prima toekomstperspectief. 

Bekijk al onze vacatures

Voor wie vullen wij vacatures in?

Kort gezegd: voor alle technische bedrijven. Denk daarbij onder meer aan motortechniek, installatietechniek, metaal, machinebouw en industrie. Wij weten hoe lastig het voor technische bedrijven is om aan goed personeel te komen. Dankzij onze zeer ruime ervaring op de arbeidsmarkt en ons sterke netwerk weten wij desondanks toch in veel gevallen oplossingen te bieden. Zoekt u goede technische medewerkers? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder met uitzendmedewerkers, payrolling of ZZP-bemiddeling. 

Wie zoeken wij voor invulling van onze technische vacatures?

Voor technische vacatures zoeken wij uiteenlopende technische specialisten. Een gerichte, afgeronde en relevante opleiding is daarvoor wel vereist, in de meeste gevallen variërend van mbo 2 tot mbo+. En relevante ervaring is uiteraard altijd welkom. 

Bekijk al onze vacatures

Wat vragen wij bij invulling van technische vacatures?

  • gerichte, afgeronde opleiding mbo 2 - mbo +
  • relevante werkervaring is een pré
  • gedrevenheid en enthousiasme
  • vakkundigheid
  • netjes en representatief werken

Een greep uit onze vacatures

Bekijk al onze vacatures
Bel me terug