Terug naar Succesverhalen

Een dag bietentransport...

Gepubliceerd op:

Deze week met 𝐑𝐚𝐲𝐦𝐨𝐧𝐝 𝐊𝐮𝐢𝐥 een dag meegereden op de vrachtwagen. Bieten rijden voor de 'Cosun beet company'.  Raymond rijdt samen met zijn collega’s van HS Agri vandaag in het gebied Smilde en omstreken en brengt die dag voor een aantal telers de bieten naar de fabriek in Hoogkerk.

Af en aan worden er  door hem en alle andere bietenchauffeurs per dag ongeveer 30.000 ton bieten naar de fabriek gebracht. Ongelofelijk wat is dat dagelijks een “bult” bieten.

'Ik ben altijd weer onder de indruk hoe de chauffeurs zich met die enorme vrachtwagens door het verkeer en op de werkplekken manoeuvreren. 18 meter lang en ruim 50 ton zwaar, grote  draaicirkels en een lange remweg, ik geef het je te doen en ik heb er respect voor.'

Daarom een oproep aan alle ander verkeersdeelnemers; 'Geef deze chauffeurs een beetje de ruimte en begrip.'

Raymond; '𝘏𝘢𝘳𝘵𝘴𝘵𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘣𝘦𝘥𝘢𝘯𝘬𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘨!'

HS Werkt bemiddelt Thijs naar een BBL werk-leerplek bij Century automotive!

HS Werkt bemiddelt Thijs naar een BBL werk-leerplek bij Century automotive!

Afgelopen zomer kwam Thijs tot de conclusie dat zijn werkplek hem niet voldoende inspireerde en dat hij verder wilde gaan leren. Echter het op zoeken en vinden van een BBL leer-werkplek als autotechnicus viel hem niet mee. Via een relatie kwam hij in contact met een intermediair van HS Werkt en na een positief intake gesprek zijn deze een BBL werk-leerplek voor hem gaan zoeken.
 
Bel me terug