HS Werkt, altijd de baan en werkgever die bij je passen

Zoek je werk? Bij HS Werkt vind je altijd de baan die je zoekt: vast werk, tijdelijk werk of seizoenswerk. En daarbij zijn wij méér dan alleen maar een payroll- en uitzendbureau. Wij helpen je persoonlijk verder bij het vinden van het werk dat je zoekt, bij de werkgever die bij je past. Of je nu aan de slag wilt als personeelslid of opdrachtgevers zoekt voor je zzp-dienstverlening, wij regelen het. 


Contact opnemen

Wij staan voor je klaar

Werk je voor ons, dan staan wij voor je klaar. Wij willen dat jij je bij thuis voelt en waarin je vertrouwen hebt. We zijn benaderbaar en bereikbaar, als je ons belt, krijg je ons direct persoonlijk aan de lijn. En als je mailt, krijg je antwoord. Zo houden wij de lijnen kort en de contacten persoonlijk. 

Ja, ik wil persoonlijke hulp bij het vinden van de baan die ik zoek

Contact opnemen

Waarom kies je voor HS Werkt?

  • wij kennen en behandelen jou persoonlijk
  • we zijn benaderbaar 
  • wederzijdse waardering en respect
  • we zetten een stap extra voor de juiste match
  • voor tijdelijk werk, vast werk, vakantiewerk of seizoenswerk

Heldere afspraken

Wij houden van duidelijkheid, daarom maken wij graag heldere afspraken. Zo helpen wij je aan de baan die je zoekt bij het bedrijf dat bij je past. Want werk je met plezier, dan doe je goed werk. En dan is iedereen tevreden: jij, je werkgever en wij. En zo bouwen wij aan duurzame relaties. 

Het ijzersterke HS-team

Ga je voor ons aan de slag, dan maak je deel uit van het HS-team. `Het maakt niet uit in welke functie, parttime of fulltime, tijdelijk of permanent: je bent één van de collega’s, samen vormen jullie ons DNA: het ijzersterke HS team! Dat waarderen wij en die waardering merk je gelijk!

Bel me terug